top of page

Wat is renovlies? 

Renovlies (afkorting van renovatievlies) is een goed alternatief om je oude muren er weer als nieuw te laten uitzien. Het is overschilderbaar behang dat verkrijgbaar is in verschillende diktes. Het is een modern alternatief voor glasvezelbehang waardoor je witte, egale wanden verkrijgt.

526f87d9-7be7-4256-bd6d-952500f8a487_edi

Waarom is renovlies beter t.o.v. conventionele oplossingen?

Renovlies wordt ook wel glasvezelbehang genoemd en heet eigenlijk renovatievlies. Dit komt omdat renovliesbehang in de meeste gevallen wordt verlijmd op wanden die behangklaar worden opgeleverd, zoals bij een nieuwbouwwoning of renovatie. Renovlies is niet zomaar behang, het is een ontzettend sterk soort behang die afgewerkt wordt met latexlijm. Deze lijm zorgt ervoor dat het behang strak en glad op de wanden komt te zitten.

Het behang heeft geen structuur en kan op meerdere manieren op de wand worden aangebracht. Het kan ten eerste gerold worden, maar ook gespoten. Eigenlijk lijkt de muur nu gestuct, maar in feite is er gebruik gemaakt van renovliesbehang. Voor het aanbrengen van renovlies moeten er nog een aantal dingen gedaan worden, zoals het wegwerken van oneffenheden en het aanbrengen van een voorstrijkmiddel op de wand.

87cca0df-8865-47b8-b814-fa468ae33753.jpg

Waarom kiezen voor Renovlies Urk?

Renovlies Urk is hét bedrijf op gebied van renovliessbehang, sauswerk, spuitwerk en betonlook . Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit producten. Ook werken wij alleen met professionals met veel ervaring.
Zelf zitten wij gevestigd op Urk (Flevoland). Maar wij werken in heel Nederland. RenovliesUrk is er voor de volledige wand en plafond afwerking voor nieuwbouw en bestaande woningen. Dus dat houdt in dat u terecht kunt voor renovliesbehang, sauswerk, spuitwerk van bijvoorbeeld het plafond en schilderwerk . Afspraak is afspraak, wanneer de afspraak gepland staat dan zijn wij er ook!

Bij ons is kwaliteit en service een pré.

bottom of page